На кръстопът съм между два различни свята.
Първият – изпълнен със мечти,
а другият – жалък остатък
от вече миналите дни.
Накъде ли да поема,
какво ли трябва пак да променя?
Каква ли ще е таз житейска схема,
със снопове от пътеводна светлина?
Напред, назад или на място?
- алтернативи много… цели три...
А аз стоя притиснат на тясно
и търся щастието със очи…
© Яни Все права защищены