Всички красиви думи са малко
да опиша какво за мен си ти...
И повярвай ми, чувствам се жалко,
когато не виждам през твойте очи...
Цялата красота в света ще бледнее...
пред красотата на погледа ти...
И сякаш огромно слънце в мен грее...
щом си близо до мене ти...
Всички чудеса на Земята са малки
пред чудото на моята обич към теб...
И всички любови след тебе са жалки...
Никога няма да обичам след теб!