На К.Р.
Желая те. Дъхът ми нека спре.
Докосвай ме! Люби ме до припадък!
За теб жадува моето сърце.
От този грях боли ме, но е сладък.
Устните ти нека ме горят.
По тялото ми запали пожари!
Сърцата ни във ритъм ще горят,
макар да казваш, че сме вече стари.
Обичай ме, дори и да съм чужда,
аз цялата на теб принадлежа.
Кажи ми колко много съм ти нужна
и всяка нощ до тебе ще лежа.
© Дияна Радева Все права защищены
От този грях боли ме, но е сладък.
Започвам да се влюбвам в стиховете ти..... !