На власт пак са политици ментета,
затова сме ограбвани от чужди ЕРП-та,
но сега на кого за страдащите му дреме,
навежда глава покорното ни племе,
за онеправданите хора ме е грижа,
спрете овчарите стадото да стрижат!
Затова от тази сган алчна, граблива
пазете се, че народа ни тя затрива!
© Георги Все права защищены