ЧУКРАСНО
Трябва да пиша,
за да стане ясно
какво означава
думата „ЧУКРАСНО”
Туй дума е нова
и без обяснение
всеки се чуди
в недоумение.
А толкоз е просто
– за съкращение,
се принудили деца
на обединение:
От думички две
чудесно, прекрасно,
получи се тази...
Сега дъл е ясно?
© Валентин Добрев Все права защищены