Доверчива,
мека, като глина,
Душата ми, погалена умело,
горчиво плаче и чупи се на половина,
доверието между нас умре ли.
Чуплива съм, а не внимавам…
Щом счупена съм – излишни са въпросите.
Не знам дали ще си простим и затова помни –
счупеното не винаги щастие носи…
© Ирен Все права защищены