Срещу теб съм насочила
острието на гнева си.
Не ме изопачавай в лудост.
Просто съм разочарована!
Ти умееш да заблуждаваш,
обаче днес не ти е ден.
Чувствам всяка твоя лъжа
как се плъзга по кожата ми
като слузест, стар охлюв.
Настръхвам от погнуса!
Не можеш да ме спреш.
Сега ще се забия в плътта ти.
Ще изпитам твоя ужас.
Ще усетя страха ти
от наближаващата те гибел.
Чувстваш ли как умираш?
© Ивелина каменова Все права защищены