5 авг. 2011 г., 00:25

Чувство 

  Поэзия
737 0 2
на В. К

 

Ти си прелест.
Прелест над звездите.
Ти си въздух.
Въздух над горите.
В тебе има нежна 
красота, която е 
несравнима с ранната
роса. Роклите,
които обличаш,
ти стоят, сякаш носиш
най-скъпото сребро.
А косите ти са
от "копринено" стъкло.

 

04.08.2011г.

 

 

© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??