Искаш ли да се запознаем?
Мисля, че така е прието по етикет -
ще ти разкажа историята си,
ще ти направя комплимент.
Ти ще се усмихнеш,
ще ти бъде неудобно.
Чаровна си,
дори и с прикритие.
Прикритие на разрошена коса,
странен стил
и одеяло, в което си увита.
© Димитър Все права защищены