ЦСКА
Ще ви разкажа приказка една
за отбора най-велик в нашата страна.
Създаден под червена звезда
да бъде най-добрия в света.
Годината била е четиридесет и осма,
оттогава навъртяха се цели шестдесет.
Отбор от бедни български мъже,
достигнали до звездни върхове.
Години на блясък и слава
за нашия тим непобедим.
Започваха на сгурията в „Красна поляна" плахо,
а завършваха на „Армията" със злато.
Цяла плеяда от червени звезди
правеха реалност от нашите мечти.
Не един или два европейски тим
побеждавахме с воински стил непоклатим.
По моите стъпки върви и сина ми
с чувства взаимозаменими,
закърмен с тази нелека съдба -
ЦСКА, ЦСКА - всичко започва и свършва така.
© Гри Все права защищены
За стихотворението имаш 6 от мен. И преди и сега, истината е ЦСКА!!! Това е нашата истина, ние сме най-добрите.