1 мая 2007 г., 10:44

Cuba Libre!!! 

  Поэзия
543 0 0
Мислите ми пристан пак намират
там някъде, в далечна Куба -
на острова на неоткраднатата свобода...
Там някъде, в щастлива Куба -
страната на осмислено геройство,
с усмивка хората гладуват,
защото тачат libertad ...

А "чичо Сам" нежели нявга да прости:
копнеж за справедливост, борба за libertad -
престъпления опасни на презрян пролетариат...



© Велин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??