Цветанов "цъфна" в Банско.
Там видяха лицето му глиганско.
Тъй вифаджийските ченгета
защитават мутренските прасета
да секат планинските дървета.
Тъй господарят на апартаментите
осигури на богаташите дивидентите.
А че природата ще пострада -
той за това пет пари не дава!
© Георги Все права защищены