Ти каза,
че съм малката ти роза,
с листенца бели,
с тъничко стебло,
и ще ме галиш
с пръсти загрубели,
за да покажеш
своята любов.
Аз с цветен танц
ще те омая,
целувка със листенца
ще ти дам,
очите ще целуна
най-накрая,
но няма никога
да те оставя сам!
Ти нежно
ще ме пазиш със ръцете,
от бури
и от вятър зимен.
Защото аз съм
твойто малко цвете,
усмихнато,
във този миг интимен!
© Валка Все права защищены