Цвете мое, малко! Обич моя, ненагледна!
За последно
Те прегръщам, целувам!
Колко жалко, че с теб се сбогувам!
Не ни попречиха времето, хората...
Не ще могат и разстоянията да го сторят!
Да се обичаме!
Цвете мое, малко!
Обичам те!
© Костадин Петров Все права защищены