Не искай до болка, на всяка цена,
а само смирено мечтай си,
разбивай с ума си гранитна стена,
със мислите волно играй си.
Когато заспиваш, разнасяй бои,
и с тях нарисувай картина,
във розови, сини и бели мечти,
преливаща в свят за двамина.
Когато се будиш, усмихвай очи,
и нежно с деня се целувай,
красив и доволен, и щедър бъди,
в мечтите фриволно танцувай.
© Неземна Все права защищены