Цветята радват и красят живота.
Венец от тях се вие,
един у нас остави Господ.
Такова нежно цвете, благодарим!
На сянка не увяхва
и тъй ухае,
целият ни дом преобрази.
А вечер щом настане е с любимия ни син.
© Василка Ябанджиева Все права защищены