3 дек. 2010 г., 18:37

Цветове 

  Поэзия » Другая
537 1 3

Идеята за цветове ме омагьосва...

и всяка дума, жест, усещане... цветя, небеса,

има свой собствен цвят...

Щом нежността е светлосиня,

влюбването розовее,

яростта е тъмночервена,

агресия, сила - светлочервена...

слънчевият диск оранжевее за промяна

и всичко в симфония от цветове се рее,

и този океан – калейдоскоп от цветове,

те прави слаб и много много възхитен

от всички тези чудеса земни и неземни,

и толкова си малък пред всичко това,

и можеш само да се радваш и се смееш

омиротворен – отново и отново,

и колкото и пъти да го видиш,

е познато, и пак съвсем съвсем ново и непознато...

© Есфир Асфар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??