Нарисувай ми, художнико, любов.
Да е в тюркоазенозелено.
После , въздишка по него.
Нарисувай я в огненочервено.
След това в оранжево Надежда.
Че може все пак да бъде с мен.
Нарисувай ми накрая
Самота и Невъзможност.
Нарисувай ги, художнико, във черно.
© Vaska Ivanova Все права защищены