Цветя от сълзи
Цветята от сълзи топяха се в мен,
а ти потегли и не ги събра.
Сърцето ми бе свъсен ден,
а ето дъжд пак заваля.
Моето утре започва от вчера-
макар, че ме очаква есента,
за да мога отново да се намеря.
От сълзите ми ще поникнат цветя!
© Мери Все права защищены