не се страхувам
че ще попаднат при някой
съвсем непознат
или че целият свят
ще се присмее
на моите чувства
единствено ме е страх
да не ги получи
онази до теб
която понякога
във съня си допускаш
не бих искала
да усети тя ревността
като примка
която и мен задушава
щом е спечелила
място в твойта душа
заради мене
да страда
не заслужава
Публикувано във:
© Павлина Гатева Все права защищены
Поздравявам те!