17 мая 2013 г., 16:51

Цвинокио 

  Поэзия » Гражданская
507 0 0

В градина пъпеш, плод бостански.

Слуга е на генерала Ганьо Балкански.

Вифаджия с уши големи.

Подслушва сини, зелени, червени,

та да вземе мед от кацата,

ама го прецака Цацата!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??