1 окт. 2007 г., 09:36

Цвят след цвят 

  Поэзия
875 0 10
Живея в моя свят, въображаем,
над мене грее безименна звезда!
А в росата е моето отражение,
като търкулнала се, триумфираща
                                                    мечта!

От цъфтящия свят е цветът отронен.
И грее в светлина ярка, в хаос без цвят!
Заприличва на белота зиморничава,
където небето с ням въпрос, животрептящ...
обсипва ме с цвят, след цвят!
... от своя свят, цъфтящ!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??