Ще премине животът ми в розово,
ала с твоите черни очи!
Цвят уханен напролет сред розите
ще цъфти със смолисти коси!
И ще бъде тъй пъстра градината -
разноцветна, с красиви цветя!
Всяка пролет - напук на годините ...
С твоя поглед, усмивка, душа!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены