Ц Ъ Ф Т Е Ж Н О
Процъфтя финансовата криза.
Стресна тя дори Барак Обама.
Аз облякох новата си риза
и се заредих с мерак за двама.
В тиха вечер моята джипеса
ме намери - да ми мерне пулса.
Бях го вдигнал по вина на стреса,
но ми беше позаспал Импулса...
* * *
Не остана и следа от стреса.
Земки и туземки ме харесват!
Цялата световна звездна преса
скочи да ми клати Интереса!
Пак цъфтят налъми и тополи,
изборно изгрява всяко гето.
Банките настойчиво ме молят
да ми кредитират BMW-то!
Кризите, джипесите и стреса
са модерни афродизиаци.
Дупигони гонят пак дупеси...
Мен ме гонят европапараци!
Речник за напреднали:
Импулса - точно това, за което си мислите
Трите звезди - другото име се пази в тайна, за да
не се получи нерегламентирана реклама в сайта...
Интереса - съвсем същото, за което се досещате
BMW-то - Bulgarski Multifunkcionalen Welosipied
© Николай Христов Все права защищены