14 мар. 2015 г., 09:49  

Църковен орден за премиера 

  Поэзия » Гражданская
388 0 0

Сервилността е просто нелечима.

И Синода български не подмина.

Орден "Св. цар Борис - Покръстител"

реши да подари на премиера от Банкя.

Тия хора имат нужда от свестител!

И до тях ли стигна неговата сянка!?

Ще го обявят ли скоро и за светец!?

Повтаря се историята със златния телец!

 

 

Златният телец е идол, направен от евреите по времето на Мойсей, на който те се кланяли вместо на Бог.Превърнал се е в символ на фалшиви ценности.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??