Д`Артанян
Бяха безоблачни детски години,
в които не мислиш за много неща.
Животът вървеше като в картини,
и всичко беше само мечта.
Ти беше красива девойка,
а аз ставах тепърва войник.
Получи се хубава спойка,
но изчезна любовният миг.
Бяха весели младежки години,
изпълнени с много любов.
Целувах устните ти до забрава,
и биеше в гърдите ми сърцето ти тогава.
Избяга ти от моя пристан,
уплаших ли те - аз така и не разбрах.
Повярвах, че вече си щастлива,
щом си с твойта малка дъщеря.
Сега са щастливи семейни години.
Отговорностти много, огромна любов.
Съпруга, дете и квартира,
семейният живот е като музика от лира.
Дълго ви търсих и ви намерих,
мои прекрасни създания.
Нека цял живот да бъдем заедно,
а защо не и - живот и половина!
© Гри Все права защищены