Клавиши на пиано и среднощни трели -
допълвайки се - раждат съвършенство ...
Емоции взривени - покорени цели -
насаждат на душата ти блаженство !
Духът , трошащ бутилката - възкръсва,
тромпет и сакс - те завладяват слухом ...
Мечтите ти - калъпи старовремски пръсват ,
а ти - усещаш как израстваш духом !
Сола сервират лудите кларнети,
тромбонът - гледа да не изостава,
пригласят им китарата с корнета
и луксът - почва да се получава !
Добавяш конрабас и барабани -
магията у теб се депозира!
И ти си сигурен , че чудото ще стане -
сърцето ти - неспирайки - джазира !!!
© Момчил Манов Все права защищены