Спомени красиви,
усмивки скрити,
лъжи горчиви,
сълзи прикрити...
Самота мъчителна,
усмивка изтрита,
любов незначителна,
лъжа разкрита...
Живот назаем,
любов изгубена,
сърце под наем,
сълза погубена...
Смърт, желана,
с нож в ръка,
съдба мечтана,
отронена сълза...
© Девс Все права защищены