на тази спирка забравена
влакът просто се случва:
само възможност
пространство и време
търсено и намерено
(не)битие на онези
повярвали в пътища
(като птиците)
а не в пристигане някъде
там в другостта
(само)влюбена нарцисно-безнадеждно в
своето право на съществуване
заложено лекомислено и загубено елегантно
с любов и благодарност
in medias res
в играта велика на космоса
© Енчо Все права защищены