17 мая 2007 г., 10:01

Да 

  Поэзия
939 0 4
 Отпечатъкът от лицето си да изтрия
 на странната съдба
 и да се помъча да ви видя
 през друга светлина.
 
 То май това ми остана -
 прашинка радост, късче светлина,
 сричка от спомен
 и мирис от мечта.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??