По стиха „Коледно” на Ниана (Нина Симеонова)
Да бъде, Боже!
Вяра! И Надежда!
Любов! Приятели! И щастие дари!
Навеки, Боже! Дай на всеки!
Ако не стигне, Боже, ти от мен вземи.
Да бъде, Боже!
И богатство!
В душите, Боже! И в дела!
Ако не стигне, Боже, дай от мене,
готов съм всеки да даря.
Да бъде, Боже!
Вечна слава!
Да бъде, Боже, светлина!
Тя нека всеки озарява,
тъй както мене ме огря.
© Христо Костов Все права защищены