Във сайта можеш да си анонимен -
чудесно нещо!... Просто - красота!
Разкриваш смело своя свят интимен,
без да те плаши тази голота!
Живота си пред другите разлистваш,
душата си събличаш тук без свян.
На показ вадиш съкровени мисли
и твоя свят, във сънища мечтан...
И слагаш на сергията, където
поднася ги там някакъв субект,
защото знаеш как боли сърцето,
на лоши помисли те станат ли обект!
Не може чувствата засекретени
да ги развява някой за шега!...
И... тук не влизат само джентълмени!...
Та стой си в анонимност засега!...
© Роберт Все права защищены