13 авг. 2015 г., 15:01

Да бъдеш цвете 

  Поэзия » Другая
893 1 2

Да бъдеш цвете е прекрасно!

Обливат ли те слънчеви лъчи - сияеш!
Докосва ли те утринна роса-мечтаеш!
А пърхане на пеперудени криле
те носи към безкрая!
 
Аз искам да съм цвете,
обгърнато с любов и страст!
И нежен допир на ръцете
да ме влудява всеки час!
 
Аз искам да съм цвете,
което в музика се рее!
И извисява се в небето,
в мечти и спомени живее!
 
 
 
ЖЕНИ,
бъдете цвете за вашите любими!
Носете се на Любовта в крилете!
Бъдете нежни самодиви!

© Мими Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??