16 апр. 2016 г., 23:15

Да бъдеш моя 

  Поэзия
314 0 0

А как обичам аз в съня си да летя,
да чувствам необята с нежен полет.
И все оттам да виждам горските цветя,
да милвам тихо със сърцето си покоя.

 

Така и ти ще литнеш в синьото със мен,
ще усещаш в твоите криле съня ми.
За да светнеш в най-красивия ми плен
и повече в душата ти да не е тъмно.

 

А как обичам аз в съня си да летя,
да чувствам необята с нежен полет.
И с любов да си те нося във нощта,
да можеш истински да бъдеш моя!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??