Да чувствам теб - това е славен дар.
О, любовта е смисъл и пламти!
На времето житейският товар
в обратното не ще ме убеди.
О, любовта е смисъл и пламти -
понякога е лудост, може би.
В пророчествата топло грееш ти,
ще секнат утре лошите съдби.
Понякога е лудост, може би,
надеждата и нейният пожар.
В най- трудното животът се крепи
на истинският твой духовен чар.
Мечтата ми очи не ще склопи.
Да чувствам теб - това е славен дар.
© Асенчо Грудев Все права защищены