21 янв. 2009 г., 20:28

Да изчезнеш 

  Поэзия » Любовная
610 0 1
 

Да изчезнеш просто ей така,
да се скриеш сякаш на шега.
Да намериш някого в мъглата,
който да излекува самотата.

И само ти ще бъдеш с мен.
Само ти ще дишаш с мен.
Ще намерим път към свободата
 и ще бъдем двама дори и в тъгата.

И дори светът да ни забрави,
ние ще сме двама,
в нашата собствена игра,
това ще бъде нашата мечта.

Да избягаме сами.
Да мечтаем сами.
Да бъде всичко ей така.
Да бъде всичко на шега.

© Шанти Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??