ДА ИЗМЕТЕМ ЗАВИНАГИ БОКЛУКА
Системата до ужас е порочна.
Системата без жалост ни убива.
Голямото надлъгване започна.
България е празна крива нива.
Обрана от апашите до шушка.
Народът ни се кара, ни се води.
Очи тъмнеят и глава се люшка.
Но няма ги безсмъртните войводи.
Насрани до ушите политици.
И медии по цял ден ги облизват.
Наместо да ги шибат със камшици.
Поне додето дойде комунизмът.
От тая бездна ми дойде до гуша.
България е Рай, натикан в Ада.
Бушоните ми вече страшно пушат.
Крещя: – Къде сте, братя? – на площада.
И по-добре под танка да се срина.
А не лапнишаран, захапал кука.
От милата ни майчица Родина
да изметем завинаги боклука.
© Валери Станков Все права защищены
А що се отнася до комунизна - той няма да се върне!
"От тая бездна ми дойде до гуша.
България е Рай, натикан в Ада."...
"От милата ни майчица Родина
да изметем завинаги боклука."
Поздравления!