17 июл. 2010 г., 11:56

Да изпиеш думите 

  Поэзия » Любовная
612 0 8

 

Лек повей, галещ тишината.
Неясна светлина, като от рая.
Не виждам, но усещам как оттакък
издишваш въздуха във твойта стая.

Като прошепване без децибели.
Трептят недоловими сякаш.
Слухът достига своите предели,
от напрежение се скъсва мракът.

Пробягващи подпрагови импулси
настройват ми душата нереално.
Почти представям си как с мойте устни
изпивам думите, които тъй желая.

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??