Да изпушим и тази цигара,
да изтрием и тези сълзи.
Ще преглътнем отново провала
и ще сложим усмивка, нали...??
Ще забравим за всички лъжи,
ще преглътнем обиди дори,
ще забравим голямата рана
и ще гледаме как дъждът вали...
А на другия ден с усмивка
ще излезнем навън пред света,
ще работим дори без почивка
и ще вярваме в любовта!!
© Десислава Все права защищены