Кое чувство е това, което те превръща в страхливец?
Навлиза в душата ти и управлява ума ти.
Доминира, кара те често да грешиш.
И докато искаш толкова много да кажеш,
звук не можеш да издадеш.
И приятелите ми гледат и говорят подозрително.
Знаци от любов или от мечти, може би.
Те се променят и от любов се превръщат в омраза.
Изтръпвам при мисълта, че губя следите,
че луната спира вече пътя да показва.
Че вече забравих "Кой съм" и "Къде отивам".
Не се противопоставям, а просто мълча.
Затварям очите си, за да настъпи мълчание.
Преди да ги отворя обаче, винаги се появяваш ти.
Връщаш се и се надяваш, че ще бъда тук.
Само едно извинение на себе си дължа да кажа.
© Вълчо Все права защищены