- Ей...
- Ето ме...
- Все изчезваш.
- Не, не... тук съм.
- Красива си.
- Прегърни ме.
- Очите ти.
- Знам... не плача.
- Плачеш.
- Не... една звезда се оглежда в мен.
- Лъжеш.
- Не... прегърни ме.
- Понякога искам да летя.
- Дай ръка...
- Къде...
- Ще летим.
- Страх ме е... ще те загубя.
- Няма, само дай ръка.
- Красиво е.
- Да, любов.
- Крилете... твои ли са.
- Не... негови.
- Ти... вълшебница.
- Шшш... не казвай нищо.
© Мими Креолева Все права защищены
хареса ми. с обич, Мими. Да...Любов!