10 янв. 2012 г., 14:59

Да ме имаш... 

  Поэзия » Эротическая
1716 1 0

Да дишам върху теб,

докато тялото ти изтръпне - това подлудява те сега!

Да стенеш от възбуда - да чувстваш моите сетива!

Да ме гледаш с влюбени очи и мръсни мисли в ума ти!

Да разкъсваш цялата ми плът - от твоето желание свирепо!

С устни леко да потрепвам,

докато с твоите обхождаш цялото ми тяло!

Искам те, така безпаметно те искам!

Горещо още ме притискай с двете си ръце!

Задръж ме завинаги с теб - сърцето ми с твоето искам да се оплете!!!

 

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??