Да минем под дъгата
Да започнем с теб отначало!
Хайде, мила, подай ми ръка!
Промених си живота изцяло
и не мисля, че с теб ще сгреша.
Да вървим по своята пътека,
тръгвай с мене… на мига.
След дъждa е слънце огряло.
Виж небето – там има дъга!
Ако под нея някой премине,
казват, че било на късмет.
Да побързаме, мило момиче,
на нас с теб вече е ред!
© Валентин Добрев Все права защищены