Да можех да бъда ангел...
Невидима... щях да те гледам
и да те пазя...
Без да ти преча!
Да можех да бъда невидима...
Просто за да ти се любувам.
И всеки миг да си добре,
закрилян от ангелско сърце.
Без да знаеш, да докосвам с
с устни очите ти.
Във важни моменти да държа ръцете ти,
близо до сърцето си.
Само да можех да те усещам
толкова чиста и истински...
Да бях невидима...
Да бях ангел...
© Станка Георгиева Все права защищены