Миличко вълшебниче,
ти си ми душата,
ти си ми сърцето,
ТИ си Бог, който не слиза от небето!
Всяка част от теб
е в моето сърце,
душата моя на теб, принадлежи!
Приказно вълшебниче,
да можех да направя тебе НАЙ-ЩАСТЛИВ,
мой Принце, от всичко най-красив,
щях аз живота си в твоите ръце,
паднала пред теб на колене
да поднеса с думите:
ЗАВИНАГИ... ОБИЧАМ ТЕ! :)
Посветено с безкрайно много обич на моето невероятно приказно вълшебниче V... :)
01.11.2009 г.
© Любов Все права защищены