Да можеше вълшебството да се зове,
щях с името ти да го нарека
и в този миг не ще ни вятър раздели,
двама с теб река ще прекосим,
прикрива ни любов а не омраза,
с дланите си топли обгръщаме съня,
и може би добро ще срещнем с тебе,
някога от някого в света.
© Никола Диманов Все права защищены