24 мар. 2007 г., 17:23

Да на любовта... 

  Поэзия
548 0 0

                Да на любовта...

 

Презирах дълго аз лъжите,

мразех любовта,

та тя ограбва само

нашите сърца...

 

Аз дълго криех се в самота,

дълго отричах любовта,

но днес тя пред мен застана,

днес отново тя ме покори...

 

Иска той да ме обича,

иска моята любов

и чудя се какво да сторя,

дали да кажа “да на любовта”!!!

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??