Зъбките си аз не мих,
а сега какво да мия,
до един ги изгубѝх
и с ръка устата крия!
Чакам, нови да пораснат,
с тях да казвам ,,трри"!
Да са хубави, прекрасни,
кат на моите сестри!
Ще ги мия с паста, с четка,
като сняг да се белеят!
Та, децата, стрина, тетка
да не ми се смеят!
© Исмаил Али Все права защищены