Да няма...
Грапави, груби стени
във забвение
По сърцето кръв от следи
на сътворение
В очите мрак и стрели
на заточение
По лицето малки капки сълзи
на прозрение:
Няма Луни през деня
Няма звезди над града
И няма слънце в нощта
Когато нямам теб у дома!!!
© Вечерница или Зорница Все права защищены
Браво, Вени!!!