24 окт. 2018 г., 18:51

Да остана ли 

  Поэзия
424 0 0

Живея ли? Или просто съществувам?

Намирам се,

а после се изгубвам.

Сред фалша на очите ти,

в лъжовните ти думи.

Сърцето ми е със размер на птиче,

а действията ти са куршуми,

които стрелят и убиват!

Всичко, в което някога съм вярвала,

всичко, за което съм мечтала.

Търсиш идеалната. Е, няма я.

Грешната... да остане ли?

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??